Loading...
  info@dimera.lt  +370 37 324432
  • Vizitinės kortelės
  • Vizitinės kortelės

Vizitinės kortelės


Vizitinė kortelė
 – nedidelė (Lietuvoje: 90×50 mm, Vakarų Europoje: 85×55 mm) kortelė, glaustai rodanti įmonės ar asmens informaciją.  Tai  paprastas, tačiau labai patogus ir nebrangus būdas prisistatyti save. Kaip neatsiejamas įmonės marketingo atributas, vizitinės kortelės gali ne tik reprezentuoti Jūsų bei kompanijos tikslus ir įvaizdį, bet ir pristatyti naujai gaminamą produktą, teikiamą paslaugą, projektą ar iniciatyvą, kurioje dalyvaujate.

Vizitinėse kortelėse dažniausiai nurodomas įmonės logotipas, pavadinimas, adresas, pagrindinis telefonas ir faksas, elektroninis paštastinklalapis, kartais ir QR kodas. Asmens vizitinėje kortelėje be telefono numerio, adreso ir elektroninio pašto, gali būti nurodytos FacebookLinkedIn aTwitter puslapių nuorodos. Kad vizitinė kortelė kuo ilgiau išliktų reprezentacinė, mūsų įmonė siūlo pagaminti  laminuotas vizitines korteles arba vizitines apvaliais kampais. Kampus galima apvalinti visus keturis arba tik vieną, du ar tris. Tai Jūsų kortelei suteiks išskirtinumo, ilgiau išlaikys formą ir nesusilankstys.

Vizitinių kortelių spausdinimas skaitmeniniu būdu užtikrina greitą gamybą gamybą – užsakę korteles iki 11 val. jas galite gauti jau tą pačią dieną. Kortelės spausdinamos aukščiausios klasės skaitmenine spaudos mašina. Vizitinės kortelės gali būti vienpusės arba dvipusės, standartinių (9x5cm) ir nestandartinių išmatavimų.

korteliu_kainorastis (1).png